Friday 19 December 2008

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΛΑΝΕ...


Τώρα παραπονιούνται!!!!!Όταν πουλάνε μούρη σε πιτσιρίκια είναι καλά,όταν κάνουν τους ελέγχους τους με τσαμπουκά καυλώνουνε ,το παίζουν κομάντο και μάχιμοι,πατριώτες και καλά που υπηρετούν το έθνος!!Όταν πουλάνε κόκα,ντρόγκα και περνούν μετανάστες και πουτάνες από τα σύνορα είναι καλά.Τώρα που τους ξεφτιλίζουν οι πιτσιρικάδες και οι μαθητές κλαίγονται.Μια ζωή πίπες στην αριστερά και την δεξιά.Να τηρούμε τον νόμο,να υπάρχει τάξη…Ρουφιάνοι ακόμα και των συναδέρφων τους.Μαγκιές σε πιτσιρίκια που φοράνε μπλούζες με την Ελληνική σημαία,μάπες σε κανέναν βλάκα μετανάστη,και τζάμπα τσιμπούκια από τραβέλια στα κρατητήρια ,το… επιβάλει ο νόμος και τα ψηφίσματα του κράτους!

Πουλάνε πρέζα εδώ και χρόνια,κονομάνε και το παίζουν και εθνικιστές..βρωμιά!Φοράνε με καμάρι την στολή και κοτσάρουν και σημαία στο μανίκι.Καμμία κουβέντα όμως για την αντικατάσταση των βυζαντινών εμβλημάτων από ισραηλίτικα!Κριτική σκέψη καμία. Όταν τις μαζεύουν από τα χουλιγκάνια παραπονιούνται για την κακή εκπαίδευση,όταν κάνουν πορεία τα γερόντια δε μασάνε…εκεί είναι εκπαιδευμένοι.Τους σιχαίνεται ολόκληρη η κοινωνία αλλά δεν βάζουν μυαλό.Πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τον λαό δεν παίρνουν ποτέ.Εκτελούν μόνο διαταγές.Κατά τα άλλα είναι και αυτοί παιδιά του λαού…Άβουλοι εκτελεστές διαταγών.

Κότες να μπουκάρουν στα στέκια του λευκού θανάτου,άλλωστε οι ταξίαρχοι παίρνουν την μίζα τους.

Γυφτιές με υφάκια σε καφετέριες για να πάρουν τζάμπα καφεδάκι…αλλά μίζες και λάδωμα για τις άδειες λειτουργίας των καταστημάτων και μοιρασιά με τους αξιωματικούς του στρατού στον Έβρο, τι ποσοστά θα πάρει ο καθένας από το εμπόριο μεταναστών…Η πατρίδα και η νεολαία ξεπουλιούνται και αυτοί κοιτάζουν από την άλλη.Έχουμε τα χέρια σταυρωμένα λένε.Όταν τσαμπουκαλεύονται σε κανένα τυπάκι με δυνατή εξάτμιση δεν έχουν σταυρωμένα χέρια.Όταν κοπανάνε γυναίκες,όταν πυροβολούν 15χρονα παιδάκια και ,όταν ΄΄δένουν΄΄ πιτσιρικάδες που γράφουν εθνικά συνθήματα στους τοίχους δεν έχουν δεμένα χέρια.

Άβουλοι,χωρίς κριτική σκέψη,θρασύδειλοι,άνανδροι,ψευτοπατριώτες,βρώμικοι χωρίς αγάπη για προσφορά και αλλαγές στον τόπο.Σχεδόν όλοι τους...Ελάχιστες εξαιρέσεις…

Είναι τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας!Της αστικής καταστολής.Πρωτοστατούν στη νύχτα,ερεθίζονται από την εξουσία,καυλώνουν με την δημοκρατία.Δεν έχουν ιδεολογία, είναι ένστολοι υπηρέτες του δημοκρατικού τρόπου ζωής.Δεν είναι στρατιωτικοί.Δεν υπηρετούν παρά μόνο το σινάφι τους.Δεν τους ενδιαφέρουν οι νεκροί στα Ίμια ,δε νοιώθουν συναδελφική αλλυλεγγύη.Δεν τιμούν ούτε τους νεκρούς τους.

Τώρα κλαίνε.Τι θα γίνει με τους αναρχικούς λένε.Που θα πάει με τους αλλοδαπούς; Στις εκλογές όμως Πασόκ και ΝΔ. Έτσι δεν είναι; Να διαβάσουμε και Στόχο και καμιά εθνικιστική εφημερίδα και γουστάρουμε και χούντα και φασισμό και απ’όλα.Αρκεί να μη διαταχθούμε να τους δέσουμε έτσι;Σταγονίδια οι εθνικιστές όμως.Ε και στις εκλογές είπαμε,Πασοκ και ΝΔ .

Συνδικαλισμός η μόνη λύση.Να μπούν και οι ξένοι στο σώμα.Να πουλάμε καλύτερα την πρέζα.Μην είμαστε και ρατσιστές… Κομπλεξικοί,δειλοί ,ντροπή για μια χώρα που δίδαξε πολιτισμό.Φονιάδες και δυνάστες μιας κοιμισμένης κοινωνίας. Καταχραστές της εξουσίας,αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα και τον λαό της.Σημάδι της σήψης της νέας ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού της κατεστημένου…Να τους χαίρεστε….


απο το blog ns.violence

Η Μακεδονία είναι μια και ΕΛΛΗΝΙΚΗ, το Κόσοβο ανήκει στη Σερβία...

Η Μακεδονία είναι μια και ΕΛΛΗΝΙΚΗ, το Κόσοβο ανήκει στη Σερβία...